Visita a la Revista CELSONA


Alguns alumnes de la SES de Sant Llorenç de Morunys hem anat a fer una visita a la revista Celsona. El Josep Mª Borés, el seu director, i la seva dona ens han ensenyat el seu local, les persones que hi treballen, els periodistes, dissenyadors, fotògrafs... i després vam veure tota la maquinària.

Hi havia una màquina per imprimir en color, una altra per imprimir en blanc i negre, una guillotina i una màquina que prepara les pàgines de la revista, les grapa i els posa l’etiqueta per ser enviada al subscriptor.

També ens han explicat per què només feien unes pàgines en color, quant paper utilitzaven, quant temps trigaven i com s’estructurava tota la feina. A més a més ens han ensenyat unes cubs amb molt draps bruts i el procés que fan per no embrutar el medi ambient: Per això els envien a una empresa que els fa la neteja d’una manera que és adequada per l’entorn.

Després que ens ho ensenyessin tot hem fet una entrevista que la podeu llegir en l'article següent en aquesta pàgina i també escoltar-lo directament.

Ens ha agradat molt i voldríem tornar un altre dia perquè anàvem una mica justos de temps.

Dani Canals